Συχνές Ερωτήσεις για το Blue Green Bay

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

1. Παρέχετε τη δυνατότητα ηλεκτρονικής κράτησης μέσω του ιστότοπού σας;

Ναι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε online κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας εύκολα και με ασφάλεια.

2. Γιατί να κάνω κράτηση απευθείας μέσω της ιστοσελίδας σας;

Μόνο με κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να επωφεληθείτε από μοναδικές προσφορές, ενώ σας παρέχουμε επιπλέον εγγύηση χαμηλότερης τιμής.

3. Τι είναι η εγγύηση χαμηλότερης τιμής;

Σας εγγυόμαστε ότι αν κάνετε online κράτηση μέσω της ιστοσελίδας μας, θα επωφεληθείτε από τη χαμηλότερη τιμή που διατίθεται στο διαδίκτυο. Αν βρείτε χαμηλότερη τιμή διαθέσιμη στο διαδίκτυο εντός 24 ωρών από την ημερομηνία κράτησης, θα σας προσφέρουμε αυτή την χαμηλότερη τιμή με επιπλέον επιστροφή € 20 ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση. Μάθετε περισσότερα

4. Πώς θα ξέρω ότι η κράτησή μου επιβεβαιώθηκε;

Θα λάβετε την επιβεβαίωση της κράτησης μέσω email. Το email επιβεβαίωσης περιλαμβάνει τα στοιχεία κράτησης και έναν αριθμό επιβεβαίωσης.

5. Μπορώ να ακυρώσω ή να προβώ σε τροποποιήσεις στην κράτησή μου;

Ναι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές στην κράτησή σας μέσω του ιστότοπού μας, κάνοντας σύνδεση με το email σας και τον αριθμό επιβεβαίωσης που σας έχει σταλεί ηλεκτρονικά. Ωστόσο, ορισμένες κρατήσεις υπόκεινται σε μη ευέλικτες πολιτικές ακύρωσης και ορισμένα από τα στοιχεία τους δεν μπορούν να τροποποιηθούν π.χ. ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης, ακύρωση, κλπ. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Σε περίπτωση που η κράτησή σας έχει γίνει από ταξιδιωτικό πράκτορα, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε απευθείας με τον πράκτορα.

6. Ποιες είναι οι διαθέσιμες μέθοδοι online πληρωμής;

Για την ολοκλήρωση της κράτησης μέσω της ιστοσελίδας μας απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα. Δεχόμαστε κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners Club.

7. Είναι ασφαλής η διαδικασία κράτησης μέσω της ιστοσελίδας σας;

Ναι, όλα τα δεδομένα που παρέχονται μέσω του συστήματός μας προστατεύονται με SSL και PCI DSS.

8. Πόσο νωρίτερα πρέπει να κλείσω τη διαμονή μου στη Σκόπελο;

Δεν υπάρχει χρονικό όριο για το πότε μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας, αλλά σας συνιστούμε να κλείσετε το συντομότερο δυνατόν για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Θυμηθείτε επίσης ότι όσο νωρίτερα κάνετε κράτηση, τόσο περισσότερες προσφορές μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες!

9. Συμπεριλαμβάνεται το πρωινό στην τιμή;

Ναι, το πρωινό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Πότε είναι η ώρα Check-in και Check-out;

Το check-in πραγματοποιείται μετά τις 15.00. Το check-out είναι μέχρι τις 11.00. Σε περίπτωση πρόωρης άφιξης στη Σκόπελο ή αν σκοπεύετε να κάνετε check out από το ξενοδοχείο μας αργότερα παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων και θα προσπαθήσουμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας.

2. Τι απαιτείται για το check in;

Για το Check-in απαιτείται δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο.

3.Ποιες γλώσσες ομιλούνται στην υποδοχή;

Αγγλικά και Ελληνικά.

4. Μπορώ να αποθηκεύσω τις αποσκευές μου;

Φυσικά, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αποσκευές σας δωρεάν. Επιπλέον, παρέχονται χρηματοκιβώτια στο χώρο υποδοχής χωρίς χρέωση.

5. Επιτρέπεται το κάπνισμα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου;

Όχι, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στα δωμάτια ή στους εσωτερικούς χώρους. Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

6. Διαθέτει η Σκόπελος νοσοκομείο;

Υπάρχει Δημόσιο Κέντρο Υγείας στην πόλη της Σκοπέλου (Χώρα) που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Υπάρχει επίσης ιδιωτική κλινική και πολλά ιδιωτικά ιατρεία.

7. Μπορώ να πληρώσω με πιστωτική κάρτα;

Ναι, δεχόμαστε κάρτες Visa, MasterCard, AMEX και Diners Club.

8. Σε ποιο νόμισμα μπορώ να πληρώσω και πού μπορώ να κάνω συνάλλαγμα;

Όλες οι πληρωμές στη Σκόπελο πραγματοποιούνται σε ευρώ. Μπορείτε να κάνετε συνάλλαγμα στην πόλη της Σκοπέλου, στον Πάνορμο, στο Νέο Κλήμα, στον Αγνώντα και στο Λουτράκι.

9.Είναι το Blue Green Bay φιλικό στα κατοικίδια;

Ναι! Το Blue Green Bay είναι dog-friendly και δέχεται σκύλους μέχρι 10 κιλά. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε την Πολιτική Κατοικίδιων

10. Ποιο είναι το κλίμα της Σκοπέλου;

Το κλίμα της Σκοπέλου  είναι ήπιο Μεσογειακό με ξηρά καλοκαίρια και βροχερούς χειμώνες. Η μέση ετήσια θερμοκρασία (ημέρας και νύκτας) είναι 20°C. Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κλίμα της Σκοπέλου κατά τη διάρκεια του έτους εδώ.

11. Το Blue Green Bay τηρεί τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον Covid-19;

Ασφαλώς, όλα τα καταλύματά μας που είναι σε λειτουργία το 2020 τηρούν με αυστηρότητα τα σχετικά Πρωτόκολλα και διαθέτουν όλα την επίσημη κρατική πιστοποίηση Health First.