Δωρεάν Ενοικίαση Αυτοκινήτου στη Σκόπελο

για διανυκτερεύσεις από 27/08/2020 έως και 30/09/2020 στο Blue Green Bay.

Πληρώστε λιγότερα. Απολαύστε περισσότερα.

Οι άνετες βόλτες στις απομακρυσμένες παραλίες με τις καταγάλανες θάλασσες, τα γραφικά χωριά και τα αμέτρητα αξιοθέατα της Σκοπέλου προϋποθέτουν αυτοκίνητο. Ωστόσο, πολλές φορές το αυτοκίνητο σας μπορεί να αποτελέσει και έναν μεγάλο μπελά στις καλοκαιρινές διακοπές. Από την άφιξη στο λιμάνι απόπλου με τα εκατοντάδες άλλα αυτοκίνητα και τους οδηγούς να περιμένουν μέσα στη ζέστη για να βάλουν το αυτοκίνητο τους στο καράβι, μέχρι τις μικρογρατζουνιές και τα σπασίματα.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, χωρίς αμφιβολία είναι το κόστος της μεταφοράς, καθώς το εισιτήριο του αυτοκινήτου μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέρος του ταξιδιωτικού μας προϋπολογισμού.

Η “Spyrou Skopelos Experience” σας προσφέρει τη λύση παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να ενοικιάσετε δωρεάν αυτοκίνητο στη Σκόπελο, κλείνοντας τη διαμονή σας στο Blue Green Bay από 27/08/2020 έως 30/09/2020. Η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει για οποιοδήποτε αριθμό διανυκτερεύσεων, δηλαδή ακόμη και για διαμονή μιας νύκτας!

"Εξερευνήσετε ξέγνοιαστα και με άνεση το καταπράσινο νησί μας!"

Όροι & Προϋποθέσεις Δωρεάν Ενοικίασης Αυτοκινήτου

Αυτοκίνητο: Αφορά σε αυτοκίνητο  GROUP Α’ όπως SUZUKI ALTO ή παρόμοιο.

Οδηγός: Ελάχιστο αποδεκτό όριο ηλικίας είναι τα 21 έτη για δίπλωμα κατηγορίας Β. Ο οδηγός πρέπει να είναι κάτοχος  άδειας  οδηγήσεως τουλάχιστον για 1 έτος. Μόνο οι οδηγοί που αναγράφονται στο συμβόλαιο έχουν δικαίωμα να οδηγούν το αυτοκίνητο. Πολίτες χωρών εκτός ΕΕ απαιτείται να έχουν διεθνές δίπλωμα μαζί με το οποίο προσκομίζεται υποχρεωτικά και το δίπλωμα που έχει εκδοθεί στη χώρα διαμονής τους.

Κάλυψη ζημιών-Ασφάλεια: Το συμβόλαιο ενοικίασης περιλαμβάνει ασφάλεια μικτής κάλυψης  με απαλλαγή για την εταιρεία τα πρώτα 806€.

  • Με χρέωση 10€ την ημέρα η απαλλαγή για την εταιρεία διαμορφώνεται στα 204€
  • Με χρέωση 20€ την ημέρα δεν υπάρχει απαλλαγή για την εταιρεία και όλα τα κόστη καλύπτονται από την ασφαλιστική από το πρώτο ευρώ.

Τρόπος πληρωμής Εγγύησης: Ο ενοικιαστής μπορεί να αποπληρώσει το εκάστοτε ποσό της εγγύησης με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή μετρητά.

Παραλαβή του οχήματος: Η παραλαβή του οχήματος γίνεται από τα γραφεία του συνεργαζόμενου πάροχου, στη Χώρα Σκοπέλου. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την παραλαβή του οχήματος από το λιμάνι της Γλώσσας υπάρχει επιπλέον χρέωση 40€ + ΦΠΑ (η μία διαδρομή).

Χιλιόμετρα: Η ενοικίαση αφορά απεριόριστα χιλιόμετρα από την πρώτη ημέρα ενοικίασης.

Επιστροφή αυτοκινήτου: Το ενοικιαζόμενο όχημα πρέπει να επιστραφεί κατά την διάρκεια των ωρών λειτουργίας των γραφείων του συνεργαζόμενου πάροχου στη Χώρα Σκοπέλου, την ημέρα και ώρα που αναγράφεται στο συμφωνητικό ενοικίασης.

Parking: Υπάρχει απεριόριστος χώρος Πάρκινγκ στο Blue Green Bay.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα δωρεάν ενοικίασης αυτοκινήτου στη Σκόπελο επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106919111 ή στο bookings@skopeloshotels.eu